Εκτύπωση σελίδας - Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...

trackbike.gr forum

Περί πίστας => Διοργανώσεις του trackbike.gr => Μήνυμα ξεκίνησε από: dio στις Δευτέρα 12 Νοέμβριος 2012, 19:26:44

Τίτλος: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: dio στις Δευτέρα 12 Νοέμβριος 2012, 19:26:44
Είναι η ώρα που γυρνάνε τα καμάρια μας... τι να έχουν να μας πουν; (και να μας δείξουν, βλ. φωτό κτλ..)
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: taraxipp0s στις Τρίτη 13 Νοέμβριος 2012, 16:15:43
ωραιότατο trackday απο πολλές απόψεις.

1 - γίναμε μάρτυρες στην απαρχή του έγγαμου βίου της Νoela και του cd!  :kiss2: :clap3: :notworthy:
      με ταυτόχρονη επίδειξη agility!
2 - γιορτάσαμε τα γενέθλια του μπούστα με ζωντανή μουσική χορηγία του ολύμπιου!  :yeah:

3 - διαπιστώσαμε πως η πίστα εκτός απο το πολύ καλό κράτημα του νέου ασφαλτοτάπητα,
     είναι και ενας πολύ πλούσιος τόπος σε διάφορα άγρια χόρτα αλλά και μανιτάρια!  :tooth:
 
4 -  είδαμε έκπληκτοι το SXV του παπάκΗ να προπορεύεται για 2 τουλάχιστον γύρους στο τραινάκι
     των περιστερά και μπεγνή!  :agent:  :biggrin2:

5 - παρατηρήσαμε ζωντανά πως γίνεται η επιμήκυνση τσιτωμένων μυών!  :bb:

6 - νιώσαμε πώς είναι να τελειώνει το 3ήμερο και να μην έχουμε ..... ούτε μ1α πτώση! (η εξαίρεση στον κανόνα)  :thmbup:

7 - τρομάξαμε με την ένταση κ το πλήθος των ψεκασμών στους ουρανούς μας!  :crying:


τραβήξαμε πολλά βίντεοΖ,
μας συντρόφεψαν 3 σκυλιά και 1 αδέσποτο που έτρεχε τρομαγμένο στην πίστα.
δώσαμε ΞΑΝΑ συνεντεύξεις και κάναμε δικάβαλα που δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία!
 
ραντεβού στο επόμενο!  :clap3:


Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Alexis στις Τρίτη 13 Νοέμβριος 2012, 17:24:18
ραντεβού στο επόμενο!  :clap3:

μέχρι το επόμενο έχει καιρόοοοοο....

οπότε βάλε φώτος γιατί έχεις πολλά giga να κάθονται!!!!
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Noela στις Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012, 16:28:30
κάναμε δικάβαλα που δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία!
 

Δικάβαλα τέρμα! :nono:
Κλέβω φωτό!

Πραγματικά τέλειος καιρός Νοέμβρη μήνα και 0 πτώσεις! Τι άλλο να ζητήσεις;

Οκ. Χρόνους...
Είναι η ώρα που γυρνάνε τα καμάρια μας... τι να έχουν να μας πουν;
Όχι σε πόση ώρα γυρνάγαμε πάντως.  :bleh:
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Alexis στις Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012, 20:57:28
copy paste από διπλανό foroum (δικά μου είναι, οπότε δεν παίζει clopy right...)

Χαβαλές Νο1 (πραγματικό γεγονός)

Κόκκινα φώτα... νιώθω τα τσισάκια μου να φεύγουν... Κοιτώ αριστερά. Ο Γιατρός δεν κρατιέται, το BMW κάνει σαν αγριεμένο άλογο. Φώτα σβήνουν, το χέρι δεν λέει να αφήσει τον συμπλέκτη και δίπλα μου ο Δάλλας να φεύγει με καντήλι και το R6 να κοιτά τον ουρανό. Βλέπω από δεξιά τον Λεώ να με περνά και τότε το αποφασίζω να το αμολήσω και ότι γίνει... και έγινε... 10 μέτρα μετά κόκκινο αντικείμενο κάνει γκελ πάνω στην άσφαλτο και έρχεται κατά πάνω μου με φόρα. Πρώτο γκελ, δεύτερο γκελ και με έχει κεντράρει στο κράνος, καρφώνω δευτέρα, σκύβω και ότι γίνει. Μέσα από την ζελατίνα το βλέπω να χτυπά στην ρόδα μου...

Για δέκατα σκέφτομαι, ντουκάτι μπροστά μου... κόκκινο αντικείμενο να ίπταται... οι συνειρμοί λογικοί... τελικά από το Ducati ήταν μεν αλλά ο σένσορας δε...

(πάω στοίχημα ότι επίτηδες το έκανε. κουμπάκι, φλουπ και πάρτα κουφάλα πισινέ που θέλεις να ακολουθήσεις κιόλας...)

Χαβαλές Νο2 (επίσης πραγματικό γεγονός)

Τέλος δεύτερου γύρου και φτάνουμε στην Κ1 με την εξής σειρά: Σμπρίνης, Λεώ και μουα σε πολύ κοντινή απόσταση. Τον σμπρίνη δεν τον βλέπω καθαρά γιατί μπροστά μου είναι ο Λεω και κοιτάω μην μου αμολήσει τίποτα άλλο...

Ξαφνικά στο πουθενά τα φρένα έρχονται πολύ νωρίτερα από εκεί που τα περίμενα, ειδικά από τον Λεωνίδα που ξέρω που περίπου φρενάρει. Για κάποιο λόγο ο 1,26 μπροστά μας έχει φρενάρει, ο Λεω παθαίνει κοκομπλόκο και εγώ βλέπω με πάρα πολλά τον κατά τα άλλα μαγευτικό κώλο του ντουκάτι να με πλησιάζει επικίνδυνα… Φρένο… και άλλο φρένο… πιο πολύ φρένο… και νιώθω την μηχανή όχι απλά να μην σταματά αλλά να κάνει το βατραχάκι και στις δύο ρόδες. Κατέβασμα και τα κάνω πουτάνα… Με όλο το βάρος μπροστά και με το κατέβασμα το πισινό χάνει την πρόσφυση και αρχίζω να χορεύω σαν πουτάνα… Ο λεώ να είναι σε απόσταση αναπνοής και εγώ να κάνω την προσευχή μου… πλαγιάζει για να μπει στην ένα αλλά αυτό τα κάνει χειρότερα καθώς είμαι ελάχιστα πιο δεξιά του. Ή την παίρνω ή τον παίρνω…
Με το που κάνει αριστερά ο κώλος πλαγιάζω… κωλόφαρδο ντριφτ και μπήκα… ο Λεω ευτυχώς την είχε χάσει και εκείνος οπότε είχε μπει πιο ανοιχτά και χωρέσαμε και οι δύο…
Μέχρι που να φτάσουμε στην 5 προσπαθούσα να θυμηθώ πως με λένε…

Χαβαλές Νο3 (πραγματικό γεγονός χωρίς καθόλου υπερβολές)

Πρόλογος

Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες μου να λάβω μέρος στο κόκκινο race bike είχαν στεφθεί από απόλυτη αποτυχία.

Την πρώτη φορά λίγο πριν τον αγώνα κάρφωσα το GSXR στα σύρματα με απόλυτη επιτυχία. Χωρίς να πέσει, 10 άτομα τραβούσαν για να το βγάλουν από το δικτυωτό πλέγμα.

Την δεύτερη πήρα εκκίνηση αλλά στην Κ1 είδα ένα τρελό ενσταντανέ να συμβαίνει ακριβώς μπροστά μου, με σφιχταγκαλιάσματα, πλακουτσωτά, 69 κλπ κλπ κλπ… Ως ήταν φυσικό, ερεθίστηκα, η φόρμα τσίτωσε και εγώ έφυγα ευθεία στην 1. Υπάρχει και video από την συγκεκριμένη φάση. Ψάξτε στο youporn με keywords “K1 then ultimate bondage”.

Την τρίτη που πήρα κατάταξη απλά δεν έτρεξα γιατί είχα ξεχάσει τα προφυλακτικά σπίτι, οπότε πάμε απευθείας στην 4η…

Για κάποιο ηλίθιο λόγο πίστευα ότι η σειρά εκκίνησης καθορίζεται από τους χρόνους του Σαββάτου, οπότε ήμουν ήρεμος πως με το 28 ψηλά που είχα με τα Racer, θα βρισκόμουν κάπου προς το τέλος οπότε θα έστριβα την Κ1 alone. Ο Δάλλας είχε όμως αντίθετη γνώμη οπότε με το 27,2, της Κυριακής βρέθηκα στην δεύτερη σειρά εκκίνησης ανάμεσα σε «μεγαθήρια του χώρου.

Αριστερά μου ο Δάλλας να κάθεται πάνω στο R6 του μπεγνή και να  προσπαθώ να καταλάβω αν αυτό που βλέπω είναι άνθρωπος με μηχανή ή R6 μεταμορφωμένο σε ακρίδα.

Δεξιά μου ο Λεω. Δεν θα πω πολλά καθώς το απόρρητο με δεσμεύει αλλά θα αρκεστώ να πω ότι όταν κατά την διάρκεια της ενημέρωσης μας ανακοινώνονταν η σειρά εκκίνησης, όταν ειπώθηκε το όνομα του μετά από το δικό μου, ανέβηκε πάνω στο Ducati που ήταν πάνω στα σταντ, πήρε στα χέρια του μία ματσόλα και με κοίταξε με νόημα…

Για τους πιο μπροστά δεν θα πω πολλά εκτός του ότι το BMW του Γιατρού μέχρι να σβήσουν τα κόκκινα φώτα έκανε για κάποια δευτερόλεπτα όπως εγώ όταν βλέπω προφιτερόλ Ανδριά (οι γνωρίζοντες με καταλαβαίνουν), ο δε Μιστερ Ζ έλεγε τον πάτερ ημών του Akashi φωναχτά μέσα από το κράνος.

Για τους πίσω μου το μόνο που έχω να πω είναι: καλά παιδιά αλλά μην τους πετύχετε σε εκκίνηση. Σαν να τους κυνηγούσε η εφορία έφυγαν…

Ο χαβαλές

Γίνεται η εκκίνηση, συμβαίνουν τα δύο γεγονότα που έχω περιγράψει σε προηγούμενα ποστ, και στο κλείσιμο του 3ου γύρου έχω ανακάμψει στην θέση εκίνησα και έχω κολλήσει πίσω από τον κο με την ματσόλα.

Στο πρώτο μισό μου φεύγει στο δεύτερο μισό τον φτάνω, λίγο και κάτι βοτσαλάκια που πετούσε μία δύο φορές που πήρε παραλία μερικές στροφές και είμαι στην φάση να του κάνω μπάσιμο. Αμ δε… Αν δεν κάνω λάθος ήταν ο οδοντίατρος (αυτό δεν ήταν αγώνας του Racebike, o Ιατρικός Σύλλογος ήταν…) έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει και τον πετυχαίνω πάνω στο βγάλσιμο της 5 και πριν το S. Ασφάλεια πάνω από όλα και κόβω αισθητά για να τον περάσω.  Τον περνάω και τσαρουχώνω το γκάζι για να προλάβω τον μπροστά Πιερ Ματσόλα… Το τσαρούχι όμως το τρώω κανονικά στην μάπα όταν πάνω στην 8 νιώθω την μηχανή να φεύγει δεξιά και εγώ για ζοχούς…

Ένεκα ότι η μηχανή ήταν ήδη πουλημένη και εγώ έκανα td με την ευγενική χορηγία του αγοραστή αποφάσισα να ηρεμήσω και απλά να τερματίσω.

Έλα όμως που οι παίδες από πίσω μου είχαν άλλη γνώμη. Και κάπου εκεί αρχίζει το φλερτ. Τσουπ στην 5 να βλέπω την σκιά τους, τσούπα στην 10 να νιώθω την αναπνοή τους, τσούπα στην 12 να νιώθω το άγγιγμα τους… (ερεθίστηκα…)

Κάπου εκεί θυμήθηκα την μεγάλη Ιταλία του Materazzi και αφού να μου δώσουν κεφαλιά δεν μπορούσα να τους αναγκάσω το γύρισα σε Catenaccio και οι 11 πίσω από την μπάλα.

Όπου υπήρχε στροφή έκλεινα την γραμμή 1 κλικ πιο νωρίς. Όπου υπήρχε ευθεία τράβαγα βολέ και όπου υπήρχε ευκαιρία πέταγα την μπάλα πλάγιο.

Με αυτά και με τα άλλα δεν είδα την λευκή σημαία για τον τελευταίο γύρο και πτώμα όπως ήμουν είχα πάρει την απόφαση να σηκώσω χέρι και να βγω. Έλα όμως που ξέχασα να σηκώσω χέρι και όταν πια έφτασα στην 13 ήταν αργά για να κάνω οτιδήποτε οπότε είπα να ρίξω άλλο ένα γύρο.

Στην ευθεία είδα τον Μπούστα να κουνάει σημαία. Μόνο όταν πέρασα από κοντά του κατάλαβα ότι ήταν η καρό… Για πρώτη φορά είχα τερματίσει σε κόκκινο Racebike. Η τελευταία μου βόλτα με το Suzuki και την γούσταρα απίστευτα!


Πέρα της όποια πλάκας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πήραν μέρος στο td. Ήταν ακόμα μία πολύ καλή εμπειρία και όλοι (?) είχαν τον απαραίτητο σεβασμό προς τους άλλους για να γυρίσουμε όρθιοι σπίτι μας.
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012, 21:34:53
Χωρίς μηχανάκι σε trackbike :crying: (υπάρχει πάντα η πρώτη φορά). Καλά να πω ότι δεν έπαθα κατιτίς, δεν ζήλεψα ... να μην το πω. Μια μικρή πίκρα την έφαγα. Και ένα άγχος ότι θα τα πλήρωνα μετά. Και όμως, όπως πάντα, στην πενταήμερη περνάμε καλά  :clap3: (άντε και την επόμενη με το μηχανάκι σου λέει, ΑΝ έχει σταματήσει να σου κρατάει μούτρα).
Λίγες φωτό που ξεδιάλεξα (απο τις πολλές που τράβηξα έχοντας χρόνο για αυτό) και έρχονται και άλλες!
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012, 22:14:31
Ορίστε μερικές ακόμα. Είναι πολλές πάρα πολλές :biggrin2: Ας ειν' καλά ο ελεύθερος χρόνος :doh: Και αυτές ακόμα είναι από τη μικρή μηχανή που το μόνο της πλεονέκτημα είναι ότι είναι μικρή (και ότι είχε μπαταρίες από την πρώτη μέρα). Ε εντάξει δε θα σπαμάρω ατελέιωτα, θα βάλω και κάποιες ακόμα με close action (μεταδοτικό το στυλ Αλέξη  :tooth:) και τις υπόλοιπες κάπου online.
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: dio στις Τετάρτη 14 Νοέμβριος 2012, 23:28:49
Ωραίοι!..
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Πέμπτη 15 Νοέμβριος 2012, 19:01:30
Σκέφτομαι το post του Θανάση για το 2013, προσπαθώ να ξεδιαλέξω φωτό (εδω πάσχω σοβαρά, δε μ'αρέσει αυτό, πέρα από 20 που δε βγήκανε μα απο φως μα απο κάδρο μα απο ότι θες ... είναι καλές για ερασιτεχνικό επίπεδο) και εν τω μεταξύ 2 φωτό:

Φωτό Νο1 - μαζί με τις υπόλοιπες του τοπίου, αυτή μου θυμίζει πιο πολύ πόσο καλός ήταν ο καιρός φέτος. Αυτό για όσους από εμάς ήταν πέρσι το Νοέμβρη ... οι άνθρωποι που γύρισαν από το ΚΡΥΟ (ένα κρύο που το νιώθω ακόμα). Φέτος ήταν σχεδόν σαν πρόπερσι που ήταν απολύτως το ποτέ απολύτως καλύτερο από καιρό ανεξαρτήτως ημερομηνίας!!! Νοέμβρης στις Σέρρες είν' αυτός!

Φωτό Νο2 - κάτι μου λέει αυτή, μια που είναι ο Στέλιος, μια η όλη φάση της προετοιμασίας, που είναι αυτή και η ίδια παντού :-)
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Παρασκευή 16 Νοέμβριος 2012, 20:42:39
Action photos, amateur category :biggrin2: (o REAL φωτογράφος είναι στην 4η φωτό :clap3:)
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Παρασκευή 16 Νοέμβριος 2012, 20:54:50
Και μερικές ακόμα  :msn-wink:
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: ΣεRRίφης στις Παρασκευή 16 Νοέμβριος 2012, 21:04:59
Και μία ακόμα που την έφαγε ο δαίμων του batch (αλλά δεν ήθελα να λείψει :thmbup:)
Τίτλος: Απ: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: OKTANIO στις Σάββατο 17 Νοέμβριος 2012, 10:51:39
Ωραιες φωτο Ηροδοτε  :thmbup:

Μπζηλεεεεε, ΠΤΑΜ με τις στατιστικες σου  :tooth:  ουτε μια πτωση ολο το τριημερο   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Μονο μια κιτρινη σημαια για ενα συμπαθεστατο τετραποδο φιλο που λιγο πριν τα φρενα της 1 πηγε να μου βγει, αλλα τελευταια στιγμη γυρισε πισω.
Αληθεια, γιατι δεν ειχε ο σκυλος σενσορα?  :yeah:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Ninja10R στις Πέμπτη 22 Νοέμβριος 2012, 15:40:08
Και φωτό από τον μαυριδερό φωτογράφο - ψαρά έχω λέμε  :tooth:

Να διευκρινήσω ότι δεν έχω προσωπικές φωτό από τους συμμετέχοντες, αλλά μόνον από τα staff και τα racebike καθώς και "γενικές".

Εχουν ανέβει και στο group μας στο Facebook (http://www.facebook.com/groups/72218367604/), αλλά θεώρησα καλό να υπάρχουν και εδώ. Κάνετε κλικ στα thumbnails και απολαμβάνετε την πλήρη φωτό.

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_001_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_001.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_002_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_002.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_003_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_003.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_004_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_004.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_005_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_005.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_006_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_006.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_007_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_007.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_008_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_008.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_009_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_009.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_010_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_010.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_011_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_011.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_012_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_012.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_013_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_013.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_014_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_014.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_015_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_015.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_016_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_016.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_017_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_017.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_018_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_018.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_019_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_019.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_020_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_020.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_021_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_021.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_022_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_022.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_023_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_023.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_024_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_024.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_025_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_025.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_026_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_026.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_027_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_027.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_028_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_028.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_029_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_029.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_030_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_030.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_031_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_031.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_032_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_032.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_033_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_033.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_034_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_034.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_035_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_035.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_036_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_036.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_037_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_037.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_038_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_038.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_039_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_039.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_040_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_040.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_041_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_041.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_042_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_042.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_043_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_043.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_044_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_044.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_045_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_045.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_046_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_046.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_047_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_047.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_048_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_048.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_049_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_049.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_050_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_050.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_051_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_051.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_052_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_052.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_053_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_053.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_054_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_054.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_055_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_055.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_056_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_056.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_057_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_057.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_058_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_058.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_059_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_059.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_060_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_060.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_061_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_061.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_062_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_062.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_063_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_063.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_064_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_064.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_065_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_065.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_066_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_066.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_067_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_067.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_068_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_068.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_069_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_069.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_070_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_070.jpg)

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_071_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_071.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_072_th.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/2012AW/2012AW_072.jpg)
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: asotos13 στις Τετάρτη 19 Δεκέμβριος 2012, 00:00:29
ας κανω την αρχη με video απο το racebike

Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: asotos13 στις Τετάρτη 19 Δεκέμβριος 2012, 00:01:41
part2
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Alexis στις Τετάρτη 19 Δεκέμβριος 2012, 10:28:26
Καλημέρα,

με τις φώτο από το Autumn τι γίνεται αλήθεια? Έχω χάσει κάποιο email ή δεν είναι έτοιμες ακόμα???
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Ninja10R στις Τετάρτη 19 Δεκέμβριος 2012, 10:35:05
Λίστες με συμμετέχοντες και στοιχεία επικοινωνίας έχουν δωθεί στον Σάββα. Δοκίμασε να του κάνεις εσύ ένα τηλέφωνο (αν δεν το έχεις pm me)

ας κανω την αρχη με video απο το racebike

 :clap3: :clap3: :clap3:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: tomas vrbada στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 05:41:55
για πείτε ρε παίδες εντυπώσεις από την  καινούρια άσφαλτο στις σέρρες γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα είμαι κάπως μακριά, πως σας φαίνεται? έχουν κατεβει οι χρόνοι σας από παλιά  :g:? είναι καλής ποιότητας η θα γίνει καθρέφτης όπως στους δρόμους μετά από 2 μήνες  :omg1:
  άντε και εδώ τελειωσε η ασφαλτόστρωση μετά από πολλά χρονια στο phillip island, 28 γενάρη θα μπω πρώτη φορα μέσα με την καινούρια άσφαλτο ανυπομονώ  :clap3: στα τελευταία track day είχε πολλά σαμαράκια.
να δούμε μήπως κατεβω και κάνα δευτερόλεπτο, γυρίζω πλέoν στο 1.47 πάμε για το μαγικό νούμερο 46  :2guns:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Ninja10R στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 08:02:08
για πείτε ρε παίδες εντυπώσεις από την  καινούρια άσφαλτο στις σέρρες γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα είμαι κάπως μακριά, πως σας φαίνεται? έχουν κατεβει οι χρόνοι σας από παλιά  :g:? είναι καλής ποιότητας η θα γίνει καθρέφτης όπως στους δρόμους μετά από 2 μήνες  :omg1:
  άντε και εδώ τελειωσε η ασφαλτόστρωση μετά από πολλά χρονια στο phillip island, 28 γενάρη θα μπω πρώτη φορα μέσα με την καινούρια άσφαλτο ανυπομονώ  :clap3: στα τελευταία track day είχε πολλά σαμαράκια.

Οι Σέρρες ... απέκτησαν σαμαράκια μετά την ασφαλτόστρωση  :tooth:

Η άσφαλτος φαίνεται ΟΚ, σε βάθος χρόνου θα δείξει για την αντοχή της. Προσωπική άποψη είναι, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μία εργασία που γίνεται πρώτη φορά σε αυτήν την πίστα και πήρε σχεδόν 4 μήνες να ολοκληρωθεί, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: tomas vrbada στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 11:26:42
ok ευχαριστώ ελπίζω να βγει καλή, παλιά είχε κάτι "μικρολακουβιτσες" αλλα τουλάχιστον κράταγε καλά,απλώς φοβάμαι λίγο τις δουλειές που κάνουν ελλάδα μεριά έχουν δει πολλά τα ματια μου  :tooth:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: tomas vrbada στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 11:28:45
από χρόνους? :g:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: OKTANIO στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 11:38:19
από χρόνους? :g:


Πρωταρηδες εκαναν .39ρια οταν παλιοτερα παλευαμε να κανουμε .45

Ατομο του .40 κατεβηκε στο .33 και καποιο χομπιτ απο .32 εκανε .29 χαμηλο

Γενικα η πιστα κραταει, αν δεν ειχε και τα σαμαρακια θα'ταν το κατι αλλο
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: tomas vrbada στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 14:55:26

Πρωταρηδες εκαναν .39ρια οταν παλιοτερα παλευαμε να κανουμε .45

Ατομο του .40 κατεβηκε στο .33 και καποιο χομπιτ απο .32 εκανε .29 χαμηλο

Γενικα η πιστα κραταει, αν δεν ειχε και τα σαμαρακια θα'ταν το κατι αλλο
       
a δηλαδή μεγάλη βελτίωση ωραία πολύ καλο αυτό, ένα 26αράκι με το 950 δηλαδή το έχουμε  :bb: και με rc8 καινούριο reocord πίστας?  :bleh:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: kapoulos στις Παρασκευή 21 Δεκέμβριος 2012, 20:17:39

Ατομο του .40 κατεβηκε στο .33 και καποιο χομπιτ απο .32 εκανε .29 χαμηλοΣαν να δουλεύουν τα 2κάβαλα του ψηλού μΕ φαίνεται....Χμμμμ.... :g: :g: :g:
Τίτλος: Απ: Autumn Weekend '12 - Εντυπώσεις, φωτό, video και άλλα...
Αποστολή από: Mpampoulas στις Τετάρτη 16 Ιανουάριος 2013, 13:09:35
Ερώτηση, με τις φωτογραφίες τι γίνεται?  :dribble: