Εκτύπωση σελίδας - 24 Hours Off Road 2012

trackbike.gr forum

Περί πίστας => Άλλες διοργανώσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Ninja10R στις Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2012, 10:09:25

Τίτλος: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2012, 10:09:25
Δευτέρα πρωί, μετά από ένα άκρως εξουθενωτικό ΣΚ, σερί άυπνος από τις 7 το πρωί του Σαββάτου εώς τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής, οπότε και κατέρευσα στον καναπέ μου. Αυτό που έκανα, ήταν, παρέα με τον Κώστα (ψηλό) και τον έτερο Κώστα (Παπάκη) να παρέχω υποστήριξη σε τέσσερις φίλους (μέλη του forum αυτού) που πήραν μέρος στον 24ωρο αγώνα αντοχής off road.

Πονάω ολόκληρος, οπως εκείνες τις Δευτέρες μετά από κάποια συμμετοχή μου σε εκείνους τους 6ωρους αντοχής στην πίστα των Σερρών. Δεν μπορώ καν να φανταστώ σε τι κατάσταση θα είναι ο Βαλάντης, ο μόνος από τα παιδιά που κατάφερε να τερματίσει.

Συγχαρητήρια Βαλάντη, αλλά και στα άλλα παιδιά για την συμμετοχή  :clap3: :clap3: :clap3: :clap3:

Βάζω τέσσερις φωτό - δεν έχω παραπάνω. Οι τρεις πρώτες απεικονίζουν την κατάσταση της ομάδας υποστήριξης (ο Βιεφαρίδης πήρε μεταγραφή στην υποστήριξη μετά την εγκατάλειψή του) την Κυριακή το πρωί, περιμένοντας τον Βαλάντη να τερματίσει και η τελευταία τον τερματισμό του.

Κωσταπαπάκη, ξέρω ότι έχεις φωτό. Βάλε τις εδώ...

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_1_t.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_1.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_2_t.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_2.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_3_t.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_3.jpg)   (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_4_t.jpg) (http://users.otenet.gr/~ninjazxr/24H_OR/24H_OR_4.jpg)
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: OKTANIO στις Δευτέρα 26 Νοέμβριος 2012, 12:25:36
Βρειτε τις οποιοτητες  :tooth:(http://www.clivebanks.co.uk/Doctor%20Who%20Pictures/DW%20Pictures/NewDalek1.jpg)

Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:18:42
Εκκίνηση Παρασκευής
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:31:19
Παραλαβή των road books και η (περίπου) σωστή μέθοδος περασματος στο γνωστό μηχάνημα
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:34:46
Αυτοσυγκέντρωση πριν τον αγώνα.
Εξ Βουλγαρίας, 3η στο παγκόσμιο και συμμετοχή στο Dakar
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:37:29
Ένας εύκολος τρόπος για να έχεις πολύ φως το βράδυ στις ειδικές...
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:43:06
Σάββατο πρωι, άφιξη έξω απο τις φυλακές της Αυλώνας (χωρίς πλάκα) για πέρασμα των roadbooks και calibration των IMO σύμφωνα με το χιλιόμετρο του διοργανωτή.
Θανάση παιδί μου, τι είναι το IMO ?

Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:53:08
Και πάμε για εκκίνηση της SS1
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 11:54:51
 :zipped:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 12:05:16
Αφου έφυγαν όοοοοοοολοι, και όταν λέμε εννοούμε ΟΛΟΙ (μηχανές, γουρούνες, jeep, buggies) ξεκίνησε ο Βαλάντης. Ο λόγος ?

Πρώτον, ο υπεύθυνος για τους GPS χάρτες καθυστέρησε να έρθει...
Δεύτερον, αφου ήρθε, για κάποιο λόγο το GPS δεν μπορούσε να διαβάσει τους χάρτες.

Με αυτά και αυτά και για να μην μείνει πίσω η εκκίνηση ο Βαλάντης ξεκίνησε τελευταίος (και ο υπεύθυνος της εκκίνησης γλύτωσε ένα ψΗλο-λιντσάρισμα  :tooth: :tooth: :tooth:)

Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 12:13:41
Bivouac 1ης & 2ης ειδικής.

Εμείς φτιάχνουμε ηλεκτρολογικά, άλλοι κάνουν κολλήσεις αργκόν σε δυο σπασμένα ψαλίδια.
Αργότερα, συζητάμε και προσπαθούμε να υπολογίσουμε πότε περίπου θα βγει ο Βαλάντης. Πέσαμε μέσα.

Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 12:22:55
Bivouac Κορίνθου.
Οι μοτοσυκλέτες δεν τρέχουν την 4η ειδική με το σκεπτικό να έχουν χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση.
Δηλαδή, κοιμήθηκαν για σχεδόν δυο ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ  :tooth: ώρες και μετά ξεκινούσαν για την 5η και τελευταία ειδική όπου και ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ (με αρκετή τύχη)


Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Τρίτη 27 Νοέμβριος 2012, 16:42:10
Θανάση παιδί μου, τι είναι το IMO ?

Μα και βέβαια ξέρω τι είναι το ΕΜΟ

(http://users.otenet.gr/~ninjazxr/emo.jpg)

 :tooth: :tooth: :tooth:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Valantis στις Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2012, 10:34:57
Hταν αρχές της άνοιξης αν δεν απατώμαι, όταν ο VFR μουρμούριζε μέσα στο αυτί μου κάτι για 24ώρο αγώνα off road (εντάξει το ήξερα ότι το είχε ξανακάνει αυτός) και να πάμε όλοι μαζί και θα έρθει και ο ένας και ο άλλος και θα είμαστε μια παρέα κτλ κτλ κτλ. Ε και δηλώσαμε τις συμμετοχές μας. Ε καταφέραμε λοιπόν να ολοκληρώσουμε τις ετοιμασίες μία ημέρα πριν τον αγώνα (α ρε πουτάνα Ελληνάρα με τις συνήθειες σου) αν και δεν ήταν όλο το φταίξιμο δικό μας. Φτάσαμε και στην πλατεία Κοτζιά, βάλαμε το μηχανάκι μπροστά με μανιβέλα περικαλώ και ανεβήκαμε στην εξέδρα εκκίνησης, ακούσαμε και το όνομα μας (Μπελεσιώτης Βαλέντης περικαλώ) και να τα φλας και να τα χειροκροτήματα (ρε ποιος είμαι αναρωτιόμανε…….που να ξερα) και τσουπ ήμασταν έτοιμοι να αγωνιστούμε :yeah:. Θεωρητικά θα είχα αγωνία το βράδυ, αλλά κούμπωσα 2 μυοχαλαρωτικά και έλιωσα στον ύπνο :agent:. Πουρνό πουρνό περνάω από τον VFR με την αμαξάρα μου και πάμε για διόδια Αφιδνών, να βρούμε  την ΄΄ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ΄΄ με την φορτηγάρα μας, όπου έχει μέσα όλα τα πράγματα μας, τα μηχανάκια μας και όοοοοτι μπορεί να φανταστεί ο νους σας από σόμπες, παπλώματα, στρώματα (έεεεελα έχω έχω έχω :chinese:) υπνόσακους, μπανάνες για τις κράμπες, τσικουλάτες τσικι τσικι ταχ…….τα πάντα μα τα πάντα :cool1:!!! Ε όλοι μαζί ξεκινάμε για Αυλώνα να κάνουμε calibration!!! Ναι έτσι λέγεται η διαδικασία που πας πάνω κάτω με το μηχανάκι σου ανάμεσα από δύο κολώνες και μετά βγάζεις το κομπιουτεράκι σου και κάνεις την πράξη 2 Χ ½ Χ 1000Μ/2 Χ 8.5 /√2 για να έχεις το IMO σου συντονισμένο λέει, ακούς Τανάση? IMO παιδάκι μου λέγεται……. :blink:!!! Εγω ήμαν ήσυχος, μιας και είχα την GPSάρα μου και αναρωτιόμουν γιατί τόσα παιδιά παιδεύονται με τα χαρτιά εν έτη 2012!!!! :tooth:
 Έλα που φτάσαμε και στο σημείο της εκκίνησης και μαθαίνουμε την ώρα που ξεκινάμε. Εγώ θα έφευγα κατά τις 11:17 και είχαμε συνεννοηθεί με τον Μητσάκο που θα έφευγε πρώτος να με περιμένει για να πάμε παρέα. Εκεί ένοιωσα αυτό που μας έχουν πει για τους αγωνιζόμενους. Ότι δεν θέλουν να μιλάνε, είναι μέσα στα νεύρα και ότι δεν είναι για πολλά πολλά, κάπως έτσι ήμουν κι εγώ, πιστέυω και ο Μήτσος με τον Στεργιόπουλο, αλλά φυσικά ΟΧΙ ο Βαγγελάκης, ο οποίος ήταν στα @@ του κυριολεκτικά…….α ρε Βαγγελάρα με το DT σου, του Γιάννη δηλαδή……ε τέλος πάντων μισό μισό? Χαχαχαχα :tooth: :tooth:!!! Ε αφού άργησε λιγάκι να έρθει ο παλίκαρος της διοργάνωσης που είχε τους χάρτες κατάφερα να φύγω όπως προείπε ο Κόστ@ς τελευταίος όλων :mast:!!! Και όταν λέμε όλων εννοούμε όλων!!! Κάνει και έναν τσαμπουκά ο ψηλός στην εκκίνηση και λέω πάει θα πιαστούμε στα χέρια τώρα και θα κυλιστούμε στα χώματα πριν καν ξεκινήσουμε χαχαχα :2guns:!!! Ξεκίνησα χαιρετώντας τα παιδιά και έχοντας στο μυαλό μου την απορία για το μέχρι που θα φτάσω, που στο διάολο να έχουν φτάσει οι Μήτσος, Στεργιόπουλος, Βαγγελάκης και άντε να δούμε τι θα γίνει. Ε στην αρχή μου έκαναν παρέα τα αυτοκίνητα που έβρισκα μπροστά μου και πάρα πολύ ευγενικά μου έκαναν χώρο να περάσω όπου μπορούσαν και επειδή χανόμουν στην αρχή μέχρι να συνηθίσω το gps, με ξαναπερνούσαν και ξανά έκαναν στην άκρη για να τους ξαναπεράσω. Τρώω και την πρώτη ξάπλα εκεί που έχω ξεθαρέψει και πάω τάπα ο φούστης :bb:, από μία κρυμμένη πέτρα μέσα στις λάσπες. Λίγο αργότερα τρώω και άλλη σε ένα αυλάκι και φωνάζω από μέσα μου CONTROOOOOOOOOL Βαλέντη CONTROOOOOOOL!!! Πήγαινα λοιπόν και πήγαινα και τα τερέν άλλαζαν συνεχώς, χώμα, πέτρα, λάσπη και συνέχιζα να πηγαίνω και κάπου εκεί βλέπω ένα μπλε υπερμηχάνημα :blink:!!! Ναι ήταν ο Βαγγελάκης!!! Σταματάω του μιλάω και ακούω μία φωνή από πίσω μου, γυρίζω και βλέπω τον Μήτσο!!! Το τι χαρά έκανα δεν υπήρχε, λέω τους πρόλαβα και θα είμαστε όλοι μαζί παρέα!!! Αλλά καπάκι συνειδητοποιώ ότι ο Μήτσος είναι έξω από το πλέγμα που χωρίζει τον χωματόδρομο και την Εθνική ………. Και μου κάνει νόημα ότι έμεινε και ότι εγκαταλείπει……..ε με γάμησε την ψυχολογία :mountza:. Πήρα τον Βαγγελάκη και συνεχίσαμε έως ότου χαθήκαμε και μεταξύ μας.
Mετά το 4ώρο η τσάντα που είχα στον ώμο μου άρχισε και γινόταν ενοχλητική και στο 5ωρο την έβγαλα από πάνω μου και την έβαλα μπροστά μου στο ντεπόζιτο. Είχε δίκιο ο Στεργιόπουλος που μας έλεγε ότι είχαμε πολλά πράγματα στην τσάντα. Ε αφού χάθηκα και κανά μισάωρο σε ένα κολοχώρι φτάνω σε ένα check point και ρωτάω εκεί τους ευγενικούς ανθρώπους, ρε παιδιά, είμαστε μακριά ακόμα? Και τι μου λένε? ΕΦΤΑΣΕΣ, είσαι 5 λεπτά από εδώ!!! Ε δεν το έκανα σε 5 αλλά σε 2.5 χαχαχαχα!!! :clap3: :clap3: :clap3:
 Και φτάνω μπιβουάκ!!! Σας είπα και πριν ότι ένοιωσα παγκόσμιος στην εξέδρα ε? Εδώ να δείτε πως ένοιωσα!! Δεν πρόλαβα να φτάσω και 4 χέρια μου πιάσανε το μηχανάκι, κατέβηκα και το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάξω τα ρούχα μου. Μου πήρανε το μηχανάκι να το τσεκάρουν, μου φέρανε να φάω και να πιω, μου δώσανε τα ενεργειακά μου τζελ, μου έβαλαν και θερμαντικές στην πλάτη και και και και ……..ε και την άκουσα :biggrin2: :biggrin2:!!! Έκατσα για 40 λεπτά και έφυγα για την πρώτη μου νυχτερινή βόλτα στα βουνά. Ξεκίνησα και ανέβαινα τα βουνά, κατέβηκα στην θάλασσα και εκεί που ξανά ανεβαίνω στα βουνά πέφτω σε ομίχλη και δεν βλέπω στα 5 μέτρα μπροστά μου. Ευτυχως το GPS μου έδειχνε που ήμουν και που έπρεπε να πάω, αλλά πολλές φορές δεν έβλεπα εκεί που έπρεπε να πάω από την ομίχλη. Εκεί λοιπόν που ήμαν μόνος και πάλευα να βγω από την ομίχλη σκάει και ένα τέρας (ΤΟΥΟΤΑ MONSTER)  :dribble:μπροστά μου με 2 Βούλγαρους ο οποίοι έχουν χάσει την οποιαδήποτε τουλίπα στο road book και δεν ξέρουν που είναι. Ε τελικά κατεβήκαμε παρέα από το βουνό και στο τέλος έκαναν και την νύχτα μέρα με τα φώτα τους και το κατέβασμά μου πιο απολαυστικό. Ξανά σκάω μπιβουάκ και βλέπω τις φάτσες που περίμενα να δω αλλά και ακόμα μία γνωστή φάτσα……τον Μητσάκο να μου χαμογελάει :bigarmhug:. Είχε πάει Αθήνα και ξαναγύρισε το θεριό αντί να κάτσει να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί :notworthy:!!! Η χαρά μου δεν περιγραφότανε!!! Ε και να τα πάλι τα ίδια, άσε το μηχανάκι, κάτσε, ξάπλωσε, φάε και άστα όοοοολα πάνω μας, έλεγαν οι καλοί υποστηριχτές-τεχνικοί μου :notworthy:!!! Ημαν έτοιμος για την μεγάλη 3η ειδική που θα με πήγαινε στον ισθμό της Κορίνθου. Ξεκινάω και γαμήθηκε η χάραξη που είχαν βάλει στο gps μου και δεν βρήκα ποτέ την είσοδο της ειδικής και την έχασα  :bye2:. Τα παιδιά είχαν μαζέψει και είχαν φύγει, τους συνάντησα στην Λειβαδιά και με φορτώσανε να πάμε οδικώς στη Κόρινθο για να κάνουμε την τελευταία ειδική. Με πείραξε πολύ που δεν έκανα αυτή την ειδική, αλλά ίσως είναι και ο λόγος που τερματισα τελικά, μιας και ήταν και πολλά τα χιλιόμετρα αλλά και απ ότι είπαν τα υπόλοιπα παιδιά ήταν πολύ πολύ δύσκολη!!!
 Φτάσαμε στην Κόρινθο και την πέσαμε με τον Μήτσο για ένα 2 ωράκι για ύπνο. Οι υπόλοιποι επιμελήθηκαν το μηχανάκι. Άκουσα τα πρώτα μηχανάκια να επιστρέφουν από την ειδική και μετά τα αυτοκίνητα. Ξαφνικά η μπάσα αισθησιακή φωνή του Δάλα με ενημέρωσε ότι έπρεπε να ξυπνήσω  :secret: μιας και σε 27 λεπτά θα ξεκινούσα για την τελευταία ειδική. Σηκώθηκα και είπα στον εαυτό μου ότι θα τερματίσω ότι και να γίνει. Αποχαιρέτησα πάλι τα παιδιά (ο Μήτσος μου ευχήθηκε καλό δρόμο κάτω από τον υπνόσακο του) και ξεκίνησα να πάω να βρω την είσοδο της ειδικής. Ηταν βράδυ ακόμα αλλά όταν πήρα εκκίνηση άρχιζε να χαράζει. Σηκώθηκα όρθιος στο μηχανάκι, ανάσαινα όσο πιο βαθιά μπορούσα και μύριζα την κάθε μυρωδιά που υπήρχε στο βουνό. Μην βιάζεσαι, θα τερματίσεις έλεγα, τώρα θα είναι εύκολο το κομμάτι. Χα, αμ δεν ήταν το μπουρδέλο. Όλα τα Γεράνια όρη ήταν μέσα στην πέτρα και στο αυλάκι-χαντάκι, μετά μπλέξαμε σε κάτι χωράφια που κάναμε επίδειξη ικανοτήτων στην πλοήγηση και περάσαμε από όλα τα μποστάνια της περιοχής, είχα 2 κενά στο gps όπου δεν έβλεπα την συνέχεια της διαδρομής (το ένα το βρήκα μόνος μου, στο άλλο ακολούθησα ένα αυτοκίνητο), κάναμε και την μονοπατάδα μέσα σε πέτρα, αλλά όταν έφτασα στην ταμπέλα που έλεγε Σκούρτα, έσκασα ένα τεράστιο πονηρό υποχθόνιο χαμόγελο και άνοιξα το γκάζι :biggrin2:. Τώρα λέω το χαίρεσαι και πάαααααααααααααααααμε……….ε και φτάνω σε ένα σημείο check point, αλλά τελικά ήταν ο τερματισμός του αγώνος. Μητσάκος-Κώστ@ς-Τανάσης εκεί με περίμεναν μέσα στα χαμόγελα να με συγχαρούν. Το συναίσθημα ήταν πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Ο Δάλας λέει κοιμότανε…….πήγα στο φορτηγό και με 2 ξερογκαζιές το μικρό μου αξιόπιστο ΚΤΜ :bleh: τον ξύπνησε στο δευτερόλεπτο…….Σήκω ρε μαλάκα του λέω, εγώ αγωνίζομαι κι εσύ κοιμάσαι  :tooth: :tooth: :tooth:…..πως δεν με αρχισε στις παναγίες ούτε εγώ δεν ξέρω :zipped:!!!

 Η Εμπειρία ήταν πραγματικά εξαιρετική και δεν θα μείνω στις ατέλειες της διοργάνωσης αλλά στο τελικό αποτέλεσμα. :msn-wink:
Αν δεν ήταν ο Μήτσος να μου τιτιβίζει στο αυτί, δεν θα είχα πάρει μέρος.
Αν δεν ήταν τα παιδιά της υποστήριξης δεν θα είχα βγάλει τον αγώνα, γιατί αυτοί κράτησαν και το μηχανάκι αλλά και εμένα σε κατάσταση ώστε να τερματίσουμε. Αν ΔΕΝ υπήρχαν αυτοί θα είχα εγκαταλείψει για πολλούς λόγους.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν στους: Mητσάκο VFR-Kώστα CD-Κώστ@-Τανάση-Γκώγκο VTEC για όοοοολα αυτά που έκαναν και μας έκαναν να τα καταφέρουμε. Στις δύσκολες στιγμές ήταν ο λόγος που συνέχιζα την προσπάθεια!!! Παιδιά ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο!!!  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Επίσης στον κουμπάρο μου τον Σωτήρη που μας ετοίμασε τα ηλεκτρολογικά στο μηχανάκι (φώτα-φορτιστές-αναπτήρες-τεπόζιτα κτλ κτλ), στον άλλον καλό φίλο Θανάση που μου εμπιστεύτηκε το GPS του και την βάση του. Ευχαριστώ και τους Στεργιόπουλο για τις συμβουλές του και την παρέα του, αλλά και τον Βαγγελάκη που μου έδινε θάρρος με την απίστευτη ψυχραιμία του!!

Το κεφάλι μου είναι γεμάτο με εικόνες και συναισθήματα, η εμπειρία ήταν εξαιρετική και δεν σας κρύβω ότι ΝΑΙ, θέλω να την ξαναζήσω :doh: :doh:!!! Ας αρχίσουμε να οργανωνόμαστε λοιπόν, γιατί ο καιρός για τον επόμενο 24ωρο πλησιάζει…… :msn-wink:

Τα φιλιά μου σε όλους σας!!!

 :clap2: :clap2: :clap2:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Valantis στις Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2012, 13:29:12
Ξέχασα βέβαια να πω το εξής!!!
Ο αΨηλός με έδωκε μία Αγγλικήν λίραν για γούρι στην αρχή τον αγώνος.......πρέπει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του  :gap: :gap: :gap:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: kapoulos στις Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2012, 17:18:20
Μπράβο ρε παίδες !
1000 μπράβο σε όλους σας  :clap3: :clap3: :clap3:
Πάντα γεροί να το ξανακάνετε  :thmbup:(...έγραψες ¨Νεκτάριε¨  :tooth: :tooth: :tooth:)
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Τετάρτη 28 Νοέμβριος 2012, 17:34:52
Η Εμπειρία ήταν πραγματικά εξαιρετική και δεν θα μείνω στις ατέλειες της διοργάνωσης αλλά στο τελικό αποτέλεσμα. :msn-wink:

Βασικά απ΄ότι μου έλεγε ο Στεργιό τα roadbook τους ήταν πολύ καλά (δεν έχω γνώμη - και δεν θα μπορούσα), αλλά στα υπόλοιπά τους, ο Χανλίογλου στα μάτια μου φαντάζει θεούλης μπροστά τους  :omg1:

Αφού το ευχαριστήθηκες, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία  :clap3:
Τίτλος: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 00:59:59
Προετοιμασία μοτοσυκλέτας για έναν τέτοιο αγώνα. (http://www.offroadteam.gr/index.php/forum/38-Cross-Country-Rally-Raid/12602-24-%CE%8F%CF%81%CE%B5%CF%82-Rally-Raid-2012?limit=15&start=525#18801)
Επίσης μου λύθηκε και η απορία πως το δυομισάρι του, τροφοδοτεί ΟΛΑ τα φώτα, roadbook κτλ
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 19:57:16
Kώστακη ? Κοίτα. Να ένα Subaru !  :bleh: :bleh: :bleh:

http://www.youtube.com/watch?v=USq5bL2CVu0&feature=player_embedded#!

ΥΓ: βίΔεο, εδώ πως βάζουμε ? :g:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 20:09:39
ΥΓ: βίΔεο, εδώ πως βάζουμε ? :g:

Δε βλέπω youtube bbcode, οπότε μάλλον δεν...
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 20:23:24
Εεεε, χμμμ, γράψε λάθος, γίνεται  :tooth:


Πρέπει να χρησιμοποιήσεις το html bbcode (δεν έχει κουμπάκι, πρέπει να το γράψεις μόνος) και μέσα σε αυτό να κάνεις copy - paste το link που δίνει το Youtube όταν πατήσεις share σε κάποιο video και επιλέξεις το embed ή ενσωμάτωση π.χ. στην παραπάνω περίπτωση:

Κώδικας: [Επιλογή]
[html]<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/USq5bL2CVu0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Και, τέλος, Κωσταπαπάκη παιδί μου, ΜΗΝ του δίνεις ιδέες γαμώ το κεφάλι μου...  :tooth:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 20:38:50
Τώρα τι καταλαβαίνεις ???  :annoyed: :annoyed: :annoyed: :annoyed: :annoyed: Δεν σε έβρισα 29 ώρες face2face. ΔΕΝ θα το κάνω εδώ !!!  :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 20:46:55
Καλά, άσε... Θα τα εξηγήσω στην Κλεό να στα εξηγήσει  :tooth:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: italianos στις Πέμπτη 29 Νοέμβριος 2012, 21:40:10
 :clap3: :clap3: :clap3: :clap3:

ζαχαρη περνατε εκει :notworthy:
εμεις παλι εχουμε πηξει στο νησι(χαλια το χειμωνα :crying:)
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Παρασκευή 30 Νοέμβριος 2012, 16:19:18
@1:30 Βαλάντης
@ 2:26 Δημήτρης

Θανάση.... ? Φτιάχτο  :bleh: :bleh: :bleh: γ@μω τα ειτς τι εμ ελ  :annoyed: :annoyed: :annoyed:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Παρασκευή 30 Νοέμβριος 2012, 20:01:20
Τα γ@μείς δεν τα γ@μείς, εύκολο πράγμα είναι... Οπως έλεγε κι ο Βαλάντης, "ποιος βλάχος δεν ξέρει από html ?"

 :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Και πλέον, σου φτιάξαμε και το κουμπάκι Κωσταπαπάκη παιδί μου...
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 11:16:57

Και πλέον, σου φτιάξαμε και το κουμπάκι Κωσταπαπάκη παιδί μου...

 :clap2: :clap2: :clap2:

Tώρα μένει να δουμε κανένα προσωπικό βίΔεο απο τους συμμετέχοντες...
Πόσο ακόμα θα περιμένουμε ?!  :annoyed: :annoyed: :annoyed: :annoyed:

 :biggrin2:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Valantis στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 11:33:14
Eγώ έχω ένα γαμάτο βίνδεο με πανοραμικά πλάνα πάνω από το κράνος μου μέσα στο φορτηγό υποστήριξης  :blink: :blink: αλλά έχω και τα γ@μωσταυρίδια @##%$@#$@# του Δάλα στον τύπο στην εκκίνηση :2guns: :2guns:
Πότε θα τα βάλω ε? Ε θα τα βάλει ο Μήτσος να τα δούμε όοοοολοι μαζί  :tooth: :tooth: :tooth:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 12:25:44
:clap2: :clap2: :clap2:

Πόσο ακόμα θα περιμένουμε ?!  :annoyed: :annoyed: :annoyed: :annoyed:

 :biggrin2:

Προσωπικά νομίζω ότι το κουμπάκι έχει κάνει μια γενική μαλατσία στο florum, αλλά τεσπα :)

Οσο για το πόσο θα περιμένουμε; Σου θυμίζω εκείνο το video μέσα από το Ibiza που ακόμη ανεβάζεις στο youtube, παλιοχαρακτήρα...  :annoyed:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 12:39:14
Βασικά, η ποιότητα ήταν τόσο χάλια που δεν άξιζε την φασαρία  :chinese:


Η αλήθεια είναι ότι το έσβησα κατα λάθος   :doh: :mast: :mast: :confused: :crying:

 :bye2: :bye2: :bye2:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 12:51:05
 :mountza: :mountza: :mountza: :mountza:

m@tim@l@k@ein@i

 :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: VFR στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 15:59:04
Βασικά καλησπέρα σας  :biggrin2:

βιΔεο και περιγραφΗ το βράδΥ  :yeah:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: VFR στις Δευτέρα 03 Δεκέμβριος 2012, 20:38:46
ακολουθεί σεντόνι...

Τα συγχαρητήριά μου στον Βαλάντη αλλά και σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, στους ανθρώπους πίσω από αυτό που είχαν την υπομονή να μας βλέπουν να πηγαίνουμε Λειβαδιά και να γυρνάμε, να κοιμόμαστε στις τρεις το πρωί για να φτιάξουμε τα ηλεκτρικά στο μηχανάκι μας κλπ κλπ  :tooth:

Το πρώτο e-mail που έστειλα στα παιδιά ήταν το 2011 όπου τότε στις 24/01/2011 είχε πει

''Δηλαδή τώρα μας μιλάς για τον Νοέμβριο που έρχεται? 305 ημέρες μετά από σήμερα περίπου?
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!''  :yeah:

Έναν χρόνο μετά, στον επόμενο δηλαδή 24ωρο, αυτόν που πέρασε δηλαδή  :tooth: απΕφάσισε επιτέλους να βγάλει το πέπλο της βόλτας από πάνω του και να συμμετάσχει στον αγώνα. Πραγματικά, είναι μοναδική εμπειρία, αυτό το συναίσθημα της μοναξιάς πάνω στο βουνό, της προετοιμασίας κλπ εμένα μου αρέσουν απίστευτα. Χώρια που σε έναν αγώνα αντοχής η ταχύτητα είναι το λιγότερο που μετράει, αυτό που μετράει είναι η πλοήγηση σε σχέση με την ταχύτητα, οπότε μπορείς να είσαι κοντά με πολύ γρηγορότερους οδηγούς οι οποίοι χάνονται συνέχεια  :doh: . Γενικά, το είδος αυτό των αγώνων μου άρεσε πάντα, απ' όταν έβλεπα εικόνες στην τηλεόραση στην έρημο κάθε Χριστούγεννα στην μικρή αναφορά που γινόταν στις ειδήσεις τότε. Η μαγεία του να Αρμαγεδδωνίζεσαι μόνος σου, έχοντας ότι ανταλλακτικό μπορεί να φανταστεί κάποιος, στην έρημο είναι το όνειρΟ μου  :dribble:

Ο τεχνικός έλεγχος ήταν αστείος, δεν περνάει ούτε το δικό μου μηχανάκι, ούτε του Βαλάντη ενώ περνάει του Βαγγέλη που του λείπουν αρκετά πράγματα... :yeah: γενικά αυτό το Ελληνικό στοιχείο 'ΕγΩ είμαι και θα δεις τι μπορΩ να σου κάνΩ' σε όλο του το μεγαλείο ... Ενώ ο κανονισμός του 2012 δεν υπάρχει αναρτημένος ακόμα και σήμερα εμείς κοπήκαμε γιατί έλεγε 'λεει' πράγματα ο 'κανονισμός φαντομάς ... '  :ablow:
Ο CD ηρεμεί τα πνεύματα και φεύγουμε , ετοιμάζει τα μηχανάκια μας και την Παρασκευή, είμαι ρίχτε μου φώτα στην ράμπα, τι κάνω ο φΟυστης και καλως το DakaR και τέτοια...  :notworthy:

Το βράδυ με βρίσκει να κοιμάμαι κατα την μία και να ξυπνάω στις 06.οο. Κλασσική αγωνία πριν τον αγώνα και ξεκινάμε με τον Βαλάντη για το ραντεβού μας. Σταματάμε να καλιμπράρουμε και ενω όλα πάνε καλά, έχουμε ξεφουσκώσει τα λάστιχα, έχω καλιμπράρει στο χιλιόμετρο, ξεκινάω να παω στην αφετηρία αλλά το RB δεν βγαίνει με τίποτα. Το τι έγινε δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά όταν βρήκα την αφετηρία και ρώτησα τον Άγγελο μου είπε ότι όλα ήταν οΚ με το καλιμπράρισμα. Γυρνάω πίσω για να δω την τελευταία τουλίπα και αλλάζω πάλι διάμετρο. Μαγεία. Και πάλι είμαι στο περίπου.  :confused: Παίρνω απόφαση ότι θα σταματήσω μέσα στην διαδρομή, θα βγάλω κομπιουτεράκι και θα κάνω την απλή μέθοδο των τριών για να βρώ την σωστή διάμετρο  :doh: ...
Έχω βάλει τα εργαλεία μου πάνω σε τσαντάκι στον φτερό και τότε έρχεται ο Άγγελος και μου λέει να τα βγάλω γιατί με την λάσπη και και και ... Το πρώτο λάθος είναι ότι άκουγα τους άλλους που τους πονάει η πλάτη τους και να μην κουβαλάμε πολλά πράγματα. Το δεύτερο είναι ότι ακούω τον Άγγελο και βγάζω τα εργαλεία αλλά πάνω στον πανικό μου φεύγω χωρίς αυτά (στην υγειά μας ...) και το μόνο που έχω πλέον μαζί μου είναι οι ανταλλακτικες μανέτες, ηλεκτρολογικά εργαλεία (καλώδια, ασφάλειες κλπ), μαγνήτες για τα IMO και εναν κόφτη που είχε ξεμείνει στον πύργο ... Ας είναι. Στον επόμενο αγώνα δεν θα λείπει τίποτα.
Ξεκινάω την ειδική αγχωμένος, τον δρόμο τον ξέρω γιατί ξεκινάμε απο την λίμνη που βούλιαξε το ΚΤΜ και φτάνω στην πρώτη τουλίπα, ρωτάω κάτι θεατές προς τα που πάμε γιατί το IMO λέει άλλα αντί άλλΩν και βρίσκω τον δρόμο. Σταματάω, βγάζω κομπιουτεράκι, κάνω τους υπολογισμούς, σετάρω τα δυο ΙΜΟ, απο το άγχος μου αλλάζω και την γλώσσα σε Γερμανικά (φαστΕν ? ) και συνεχίζω. Ξανασταματάω, αλλάζω διάμετρο και πλέον είμαι σταθερά -10 μέτρα στις μικρές τουλίπες -20/30 στις μεγάλες αναλόγως απόστασης. Κάνω το κουμάντο μου και προσθέτω 10 μέτρα εν κινήση και όλα πηγαίνουν καλά. Κάποια στιγμή κόβω για να περιμένω τον Βαλάντη. Πάω νορμάλ, πάω νορμάλ... Πουθενά ο Βαλάντης... Παω νορμάλ, τίποτα... 'Θα με φτάσει'  σκέφτομαι και συνεχίζω. Στον δρόμο με φτάνει ένας ΚατεμΣ ο οποίος με ρωτάει σε ποιά τουλίπα είμαστε. Του δείχνω, ανοίγει, φεύγει. Σκέφτομαι να τον ακολουθήσω αλλά έχω τον Βαλάντη που έρχεται οπότε πηγαίνω σε εναν νορμάλ ρυθμό χωρίς άγχος.
Συνεχίζω και ξαφνικά τονΕ ξαναβλέπω πίσω μου. Μαγεία λέω  :tooth:
Στον δρόμο μου έρχεται ο έταιρος 640, Χρήστος Μιχαλόπουλος ο οποίος πηγαίνει ωραία αλλά το γυαλί μυωπίας στην πέτρα ήταν το κάτι άλλο... Βρίζω που δεν έβαλα τους φακούς επαφής το πρωι (θα έκανα κανα μισάωρο βέβαια...) , σταματάω, βγάζω το γυαλί, το κλείνω. Ανοίγω τσέπη, το βάζω μέσα, κλείνω τσέπη, ξεκινάΩ. Ξαναπετυχαίνω τον Χρήστο ο οποίος κάνει και κάτι ζεΙμπέκΙκα στις πέτρες και όταν στον δρόμο μου βρίσκεται ο Βαγγέλης που είχε φύγει νωρίτερα, περιμένουμε για πολύ λίγο τον Βαλάντη αλλά τίποτα.
ΦεύγΩ και μετά απο λίγο δεν βλέπω και τον Βαγγέλη πίσω μου.
εΝ τΩ μεταξΥ με φτάνει ένα 690 το οποίο πηγαίνει αέρας. Τον ακολουθώ, όχι από κοντά, τσεκάρω την πλοήγηση μας και σε όποια σημεία είχε αμφιβολία με περίμενε. Πηγαίνω μπροστά, κάπου μπερδεύομαι εγώ, τον περιμένω  :yeah: . Πηγαίνουμε για όσο μπορώ παρέα και σε όποια σημεία το χάνω η επιτόπου είναι χρονοβόρες... Άντε να μανουβράρεις το πούλμαν... Τέλος πάντων...
μΕ περνάει τΖιΠ-ΑκΗ ΧρυσόΣ οδηγός με 1οοο, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να οδηγήσω το 640 στην λάσπη έτσι ποτέ στην ζωή μου, έχω 20 ώρες μπροστά μου να το χαρώ, κάνω και το αλματάκι στο Αρμαγεδδωνιστικό σημείο και φεύγω δεξιά. Ανοίγω το γκάζι για να κάνω μια θεαματική αποχώρηση από το σημείο καθώς ήταν τίγκα στον κόσμο, και πηγαίνω με τις πάντες. Δεν φοβάμαι όμως ακόμα, όταν ξαφνικά μου σκάει το μπροστινό λάστιχο. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον... Σταματάω, το κοιτάω, τίποτα... Καβαλάω τα γκαζόνια στην άκρη του δρόμου και κάνω την προσευχή μου ... Επιπλέον (σαν τα βατραχοπέδιλα) με κυριεύει ο φόβος μια τούμπας στην λάσπη. Χίλιες φορες καλοκαίρι με ζέστη, 40 βαθμούς και να πίνω απο το νερό του ψυγείου με αλάτι και βρώμη απο κοντινούς στάβλους παρά λάσπη. Είμαι καλοκαιρινός τύπος. Γι αυτό και θα πάω Σέρρες το καλοκαίρι. Τρείς εξάωροι αντοχής ντάλα Αυγουστο στις Σέρρες, έχω εθιστεί στην ζέστη μάλλον.
Πετυχαίνω τον γιώργο ο οποίος είναι σταματημένος και τονΕ βλέπω στα τηλέφωνα. Εγκατάλειψη Νο1, σκέφτομαι. Τον ρωτάω, ''έμεινα από όργανα'' μου λέει. Τον αφήνω, δεν μπορώ να κάνω κάτι και φεύγω.... Στον δρόμο μου συναντάω όλη την Αλβανική παρέα... ανάποδα στον δρόμο σταματημένοι. Ωραία λέω, έγινε μακελιό. Το RB γράφει Keep the main Road και είμαστε σε διχάλα που μοιάζει main και ο ένας, main και ο άλλος. Ρωτάω τι έκαναν, μου απαντάνε 'δεν ξέρουμε που πάει' , το κόβω ευθεία. Άγχος μέχρι την επόμενη τουλίπα. Βγαίνει . Χαρά, συνεχίζω και πέφτω στο όριο των 50 . Περιμένω περιμένω 50. Περιμένω , 50. Φτάνω σε check και ρωτάω γιατί για κάποιον λόγο δεν μου βγαίναν τα νούμερα. Μαλακία νούμερο 47. Έχουμε πει ότι δεν ρωτάμε... Συνεχίζω όμως, οι Αλβανοί δεν με έχουν φτάσει ακόμα, ήταν τουλάχιστον 4-5 μηχανάκια, σκέφτομαι. Ωραία... σχεδόν ωραία... Έχω αρχίσει και έχω πρόβλημα με τον συμπλέκτη ο οποίος τον πατάς και δεν κάνει τίποτα. 'θα είναι δίσκοι' σκέφτομαι. Εκεί συνειδητοποιώ κάτι. Δεν πρέπει να σε απασχολεί τίποτα όσον αφορά το μηχανάκι. Ή πρέπει να το φιλτράρεις. Γιατί το λέω αυτό? Γιατί ξεκίνησε ένα πάρτυ στο μυαλό μου ότι πως είναι δυνατόν να είναι δίσκοι αφου τους άλλαξα πρίν τον προηγούμενο 24ωρο και το μηχανάκι δεν κούνησε καθόλου τον χειμώνα και τι μπορεί να είναι και γιατί ακούγεται παράξενα? Ή δεν ακούγεται και είναι η ιδέα μου ? Κατηφορική φουρκέτα αριστερή, εγω ευθεία και μετά 'Τ' στο οποίο πάμε δεξιά. Με τις διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου νομίζω ότι έχω χαθεί. Πρέπει να γυρίσω πίσω και όπως πάω να το κάνω το μηχανάκι δεν αποσυμπλέκει και φεύγω για τον γκρεμό. Το σβήνω, νεκρά με τίποτα. Βάζω νεκρά, γυρνάω πίσω, βλέπω και τον γιώργο ο οποίος έρχεται... φτιάχνω όργανα ρυθμίζω συμπλέκτη ενω ο Γιώργος φεύγει μπροστά. Παίρνω πρέφα ότι κάτι καλό δεν είναι αυτό που έχει πάθει το μηχανάκι αλλά συνεχίζω. NeVer giVe Up, σκέφτομαι και κοιτάω το αντίστοιχο αυτοκόλλητο που είχα στον πύργο. Κάποια στιγμή το πρόβλημα έχει γίνει τόσο έντονο που δεν έχει καμία διαφορά αν πατάω συμπλέκτη ή όχι.
ΚαθΩς στην πρηγούμενη αλλαγή λαδιώς έχουμε βρει γρέζια στον μαγνήτη λαδιού, ξέρω ότι κάποιο ρουλεμαν την ακούει. Η μαντεψιά του μηχανικού ήταν το ρουλεμάν του άξονα κιβωτίου. Σταματάω, ρυθμίζω συρματόσχοινο, τίποτα... Τηλέφωνο τον CD. Το και το. 'Άλλαξε συρματόσχοινο' . 'Με τα χέρια ? '.... Το παρατάω στην άκρη σε ενα σημείο που στεκόταν ψιλο-όρθιο, ξεκινάω να κάνω τον χειρούργο της λάσπης. Με περνάνε αυτοκίνητα, σκάει τύπος πεζός, τρισδιάστατος, με μπούτι petrogaZ. '΄Εμεινες κι εσυ?' , ρωτάω. 'WhAT ??! '  μου απαντάει... συνενοούμαστε σε άπταιστα Αγγλικά, είναι με γουρούνα και τους έσπασε λέει το τιμόνι. Αμ, δεν σου έσπασε του λεω, ΕΣΥ το έσπασες  :tooth: ... γελάμε, φεύγει για το χωριό με τα πόδια... Έχω μείνει με τον κόφτη, αλλάζω συρματόσχοινο, βάζω το καινούργιο, τα ίδια... Γαμώτο, πρέπει να γυρίσω τον πύρο που είναι καπάκι του συμπλέκτη. Θέλει οκταράκι... Δεν έχω εργαλεία όμως ... Καλό... Βγάζω κινητό κοιτάω μηνύματα. Ο Βαλάντης είναι μιαμιση ώρα πίσω μου. Σίγουρα θα έχει μαζέψει την μισή ώρα σκέφτομαι, άρα αν κάτσω μια ώρα θα έρθει ο Βαλάντης... Περνάνε γουρούνες, αυτοκίνητα, περνάνε και οι Αλβανοί, περνάει αυτό το κίτρινο τούμπανο αυτοκίνητο, περνάει το σύμπαν... Μετά απο μια ώρα σταματάει ενας καλός Χριστιανός που έχω ακόμα το οκταράκι του, με αυτοκίνητο και μου δίνει. Μισο να στο γυρίσω, του λέω. Όχι , όχι, κράτα το. Καλά, του απαντάω, θα στο φέρω στο Δίστομο. ''Μακάρι να φτάσεις'' μου απαντάει ... Φτιάχνω τον άξονα, ρυθμίζω, φεύγω. Μετά απο ενα χιλιόμετρο χάνω τον συμπλέκτη... Πηγαίνω με καρφωτές πρώτη δευτέρα και στις τουλίπες και τα στοΠ κόβω απο πρίν για να μην χαθώ, προκειμένου να μην χρειαστεί να κάνω επι τόπου.
Στις λάσπες πέφτουν τα σχετικά καντήλια, τα τζιπάκια είναι ευγενικά και δεν με λουζουν με λάσπη και να ο Βαγγέλης δίπλα μου. Του λέω τι έχω πάθει, φεύγει μπροστά... φτάνω στον πρώτο ανεφοδιασμό στον οποίο είναι υποχρεωτικό να μπω. Μπαίνω, σβήνω. Αποφασίζω να το παω Δίστομο απο Εθνική, να πάρει ο CD κάποιον τηλέφωνο για να δούμε τι μπορεί να είναι και να βρούμε ανταλλακτικά και να μπω στην 2η ειδικη με όσο καπέλο φαω. Βγαίνω Εθνική, το πλακώνω 100 - 110 (σίφουνας....) Ξαφνικά ησυχία... Σβήνει, σβήνει δεν ξαναπαίρνει, σταματάω δεξιά, βάζω νεκρά, τίποτα... το τέλος... Κάθομαι κάνα δεκάλεπτο, μιλάω με οργάνωση, τους λέω τα καθέκαστα. Περιμένω. μετά απο λίγο να πάλι ο Βαγγέλης ... Θα χάθηκε, σκέφτομαι και τώρα ξαναήρθε... Μετά απο λίγο σκάει και ο Βαλάντης... Λύπη που τους βλέπω απο την Εθνική, πίσω απο το συρματόπλεγμα ... Καταλαβαίνω ότι ο αγώνας είχε τελειώσει για μένα. Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά που όμως χωρίς την βοήθεια του Stabak και του VTEC δεν θα έφτανα σπίτι μου για να κάνω μπάνιο και να μπω στο αυτοκίνητο για να πάω Δίστομο να βρω τον Βαλάντη να τελειώνει την 2η ειδική. Έχω μάθει ότι ο Γιώργος εγκατέλειψε, το ίδιο και ο Βαγγέλης. Ελπίζω και οι δύο να έχουν καταλάβει τον λόγο και να μην ξαναγίνει.
Ο Βαλάντης έρχεται, ξεκουράζεται, του ετοιμάζουν το μηχανάκι, φορτίζουν την μπαταρία, εγώ κουρούμπελο. Μιλάω με τον Βαλάντη και φεύγει για την SS3 όπου δεν βρίσκει ποτέ την είσοδο λόγω λάθους στο GPS και βγαίνει DNS στην ειδική. Τον φορτώνουμε και πάμε Κόρινθο όπου και τηνΕ πέφτουμε πανηγυριώτικα. Είμαι τούφα σε sleeping bag με σόμπες και τα ρέστα μέσα στο φορτηγάκι και ξυπνάνε τον Βαλάντη για να τρέξει την 5η και τελευταία. 'Καλή τύχη' του λέω και αλλάζω πλευρό... Παραδίδω στην οργάνωση το tracker μου και είμαι κύριος... Ρωτάω για την polytimi και τον Χρήστο και μαθαίνω ότι είναι ακόμα στην προηγούμενη ειδική ... Ε ρε παλτό, σκέφτομαι...
Στην Αυλώνα πετυχαίνουμε τον ΚασωτάκΗ με το Land Rover και το σκυλί που κατουράει τα πάντα, ενώ δεν αργούν να βγουν ο DOC με τον ξένο παρέα... Μετά απο λίγη ώρα σκάει και ο Άγγελος. Μετά σκάνε γουρούνες, επιτέλους βλέπουμε Βαλάντη ... Χαμόγελα, χαρές, κακό...

Ήταν όμορφα, κράτησε λίγο, στενοχωρήθηκα όχι με την βλάβη που έπαθε το ΚΤΜ, περισσότερο γιατί πριν 5000 έχει γίνει βίδες ο κινητήρας και δεν έγινε η συγκεκριμένη αλλαγή ρουλεμάν, σε ένα σημείου που είναι γνωστό το μπακακάου... Το αφήσαμε δηλαδή να έχει 8ο.οοο χιλόμετρα τώρα με την λογική ότι τί ? Θα έφτανε 16ο.οοο χωρίς να θέλει αλλαγή ? ΕλπίζΩ μόνο να μην έχει φάει και την φΩλιά του κάρτερ...

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου καλύτερα !

Ακολουθεί viΔεΟ ...
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Noela στις Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2012, 11:14:39
Μπράβο παιδιά, καταπληκτική εμπειρία που καταφέραμε να μοιραστούμε μαζί σας έστω και μέσω του γραπτού λόγου εδώ.  :clap2: (Ο Κώστας ούτε τα μισά δε μου είπε. να 'ναι καλά τα σεντόνια σας). :thmbup:
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και στην ομάδα υποστήριξης βεβαίως-βεβαίως και διπλά στον Βαλάντη που κατάφερε και τερμάτισε λόγω σωστής κι ολοκληρωμένης προετοιμασίας εδώ κι ένα έτος.  :biggrin2:
 :yeah:

Και, τέλος, Κωσταπαπάκη παιδί μου, ΜΗΝ του δίνεις ιδέες γαμώ το κεφάλι μου...  :tooth:
  :nono:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Kost@s στις Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2012, 14:47:59
Ακολουθεί viΔεΟ ...Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: VFR στις Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2012, 15:09:11
ΑρνΕΙται να το ανεβάσει πεισματικά ο μπΟρτνέΛος ο υπο-λογιστής στο σπίτι  :annoyed:
Τίτλος: Απ: 24 Hours Off Road 2012
Αποστολή από: Ninja10R στις Παρασκευή 07 Δεκέμβριος 2012, 10:48:53
Το βίδεο έχει κολλήσει σε κάποια ειδική με φαίνεται...