Text Size

Οι χορηγοί μας

Αυτή είναι η λίστα των ανθρώπων και των εταιρειών που στηρίζουν ενεργά την προσπάθειά μας, προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για την πραγματοποίηση των trackday μας.

Goodyear Dunlop Ελαστικά Ελλάς ΑΒΕΕ

dunlop

Η δραστήρια Dunlop διαθέτει τα καλύτερα ελαστικά πίστας, τόσο για trackday (D211 GP Racer) όσο και για αγωνιστική χρήση (D211 GP, KR106/108). Είναι χορηγός μας από το 2011 και παρέχει με επιτυχία τα ελαστικά της επιλογής σας σε τιμές που δεν συναντώνται στο εμπόριο. Αυτό ήταν άλλωστε το πρώτο πράγμα που ζητήσαμε -και πήραμε- από τους ανθρώπους της Dunlop στην Ελλάδα. Επιπλέον, φροντίζει τις μοτοσυκλέτες των αναβατών μας, εξοπλίζοντάς τες με τα κορυφαία σε κράτημα και διάρκεια ελαστικά της.

Peristeras Ελαστικά Μοτό

peristeras

Ο Νίκος Περιστεράς και τα παιδιά του καταστήματός του έχουν αναλάβει την τεχνική υποστήριξη στον τομέα των ελαστικών, καθώς και όλη τη διαδικασία παραγγελίας, αποθήκευσης, μεταφοράς τους στην πίστα και τοποθέτησης στη μοτοσυκλέτα σας. Είναι πάντα με το χαμόγελο στο στόμα, έχουν λύσεις για κάθε πρόβλημα και, βέβαια, τη διάθεση να το λύσουν. Βρίσκονται μαζί μας από το 2011, όπου ξεκίνησε η συνεργασία μας με τη Dunlop. Η "Peristeras Ελαστικά Μοτό" είναι και αποκλειστικός διανομέας των αγωνιστικών Dunlop για τη Νότια Ελλάδα.

Moto Kafetzis

kafetzis

Ο Στέλιος, η Φεβρωνία, ο Νίκος και τα άλλα παιδιά του Moto Kafetzis βρίσκονται μαζί μας από το 2010 και έχουν αναλάβει να διατηρούν τις μοτοσυκλέτες σας λειτουργικές. Αλλαγές λαδιών, τακάκια, υγρά φρένων, πατέντες για επισκευές από τούμπες, μανέτες, αναλώσιμα, μέχρι και κολλήσεις σε τρύπια ψυγεία έχουν κάνει στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που τους έχουμε μαζί μας στην πίστα. Επιπλέον, αναλαμβάνουν τη φύλαξη της μοτοσυκλέτας σας στο κατάστημά τους στην πόλη των Σερρών, έτσι ώστε να γλιτώσετε από τα έξοδα μεταφοράς.

ebike.gr

ebike

Το πρώτο ψηφιακό περιοδικό μοτοσυκλέτας στη χώρα μας έχει εξ' αίματος συγγένεια με το trackbike.gr. Σύσσωμο σχεδόν το προσωπικό του ebike.gr αποτελεί μέρος της οργανωτικής ομάδας των trackday - και τούμπαλιν. Σε κάθε trackday, τα παιδιά του ebike.gr φέρνουν καινούργια μοντέλα που δοκιμάζουν για το περιοδικό, με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να τα δουν εν δράσει και να συζητήσουν με τους δοκιμαστές τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία. 

teamboustas.net training camp

teamboustas

Ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας και η ομάδα του ξεκίνησαν το πρώτο πλήρως εξοπλισμένο προπονητήριο αναβατών στην Ελλάδα. Φέτος, προετοιμάζουν δέκα αγωνιζόμενους ηλικίας 12 έως 47 ετών: τους μεγάλους για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και τον μικρό για το ιταλικό San Carlo Honda NSF Cup. Αρκετά από τα μέλη του training camp θα έχετε την ευκαιρία να τα γνωρίσετε στα trackday μας και να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο προπονούνται, καθώς και την επίδραση που έχει η όλη προετοιμασία στις επιδόσεις τους. Επιπλέον, ο ίδιος ο Γιάννης Μπούστας θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων, προσφέροντας οδηγικές συμβουλές και tips σωστού στησίματος των αναρτήσεων. 

Desmoriders

desmoriders

Η μικρή αλλά άψογα οργανωμένη λέσχη των Desmoriders μας διαθέτει την άριστα διαμορφωμένη αίθουσά της για τις συναντήσεις μας, τα σεμινάριά μας αλλά και τα πάρτι μας, όποτε και για όσο τους τη ζητήσουμε. Είναι άνθρωποι με παρόμοιο σκεπτικό με το δικό μας, που σε ό,τι αφορά τη μοτοσυκλέτα βάζουν, όπως και εμείς, την ασφάλεια πάνω απ' όλα. Από το 2011 διοργανώνουν τα δικά τους trackday στη πίστα των Μεγάρων, στα οποία σας προτείνουμε με κλειστά μάτια να συμμετάσχετε, καθώς το επίπεδο διοργάνωσης είναι το ίδιο υψηλό με του trackbike.gr.

bikenet.gr

bikenet

Η παλαιότερη online κοινότητα με κεντρικό άξονα τη μοτοσυκλέτα, από την οποία ξεπήδησαν τα πρώτα μας trackday to 2003. Τα περισσότερα από τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα του trackbike.gr σήμερα μας ακολουθούν στις οργανωμένες επισκέψεις μας στην πίστα των Σερρών από τις πρώτες εκείνες φορές. Περισσότερα όμως για το ρόλο που έπαιξε το bikenet.gr στη δημιουργία του trackbike.gr θα διαβάσετε στις σελίδες της σύντομης ιστορίας μας.

fasa-2012